Apple5

Apple5

Mesaj primit pe mail:

“Hey,good news!
 I ordered one black Apple5 (32GB) (64GB) from this website happy-gobuying dot com one weeks ago, today I’ve got it .  Amazing,beyond my imagination, it’s genuine and as good as expected,but much cheaper. I’m pleased to share this good news  with you!
May all goes well for you”

E clar ca asta-i un mesaj generat automat. Am editat eu web-address ca sa nu fie link. Dar vine de la cineva care a dat click pe linkul repectiv (sau cel putin asa cred). Sa zicem ca nu a dat. Si ca mail-ul i-a fost folosit fara voia lui.

Ei bine, ce vreau sa zic e ca happy something aia nu-s chiar prosti. Ei s-au acoperit. Nu-i iPhone5 🙂

E Apple5!

Oare chiar a muscat-o cineva?

 

4 thoughts on “Apple5

  1. Pentru a putea spune: “Din 2 miliarde de internauti? Cu siguranta!” trebuie sa crezi ca mail-ul asta a ajuns la toti utilizatorii de internet … ceea ce dupa mine sansele sunt de 1 la 1 miliard (sa faca un spam de genul ala) 🙂

  2. Jorje, din 2 miliarde de internatuti este perfect posibil si foarte probabil ca spam-ul sa fi ajuns la un numar suficient de destinatari ca unul sa fi pus botul la toata treaba.
    Daca vrei un calcul mai mic: pacaleala cu telefonia mobila (SMS cu “ati castigat o masina de spalat etc, confirmati primirea prin trimiterea codurilor de incarcare in valoare de 200 de lei la numarul X.”) care a prins destul de multi, la o plaja de clienti de 30 de milioane (da, chiar asa!) si cu costuri mai mari de a prinde oamenii in pacaleala, ca doar sms-urile costa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *