Episodul 11

Episodul 11

  • Dragostea nu tine cont varsta, statut social, bogatie sau culoarea sangelui. Si cand toate astea se intalnesc intr-un singur exemplu, avem si o stire: Ducesa de Alba (Spania, nu va faceti iluzii) s-a casatorit pentru a treia oara. Nu, nu mi-am schimbat optiunile si nici nu scriu pentru CanCan. M-au impresionat bunul simt si discretia celor implicati in acest eveniment. Fara lautari, fara rochie de mireasa de zeci de mii de euro, fara elicoptere survoland si filmand nunta. Si fara Gigi Becali, nas. Cam asta e diferenta intre ei si noi. Au facut-o pentru ei, nu pentru cei care se uita la televizor. Am uitat sa precizez… Ducesa are o avere estimata la 3.5 miliarde de euro. (BBC)
  • Raman un admirator al lui Dalai Lama (de fapt, al XIV-lea Dalai Lama; numele sau adevarat este Tenzin Gyatso). Dincolo de imaginea sa nepatata, Tenzin Gyatso este laureat al Premiului Nobel pentru Pace in 1989, Dalai Lama n-a renuntat niciun moment sa isi sustina cauza: Tibetul. Sunt convins ca, in momentul de fata, China mai are doar doi adversari: celalalt e criza financiara mondiala. Filmarea BBC de numai 3 minute reda un dialog extraordinar…
  • Stirea asta e self-explanatory:  “Apple rivals postpone phone launch due to Jobs’ death“. Si fara alte comentarii din partea mea. (CNN)
  • Mexicul devine o tara din ce in ce mai greu de guvernat. Grupari armate incep sa imparta justitia, asa cum o vad ele, dar cred ca majoritatea asasinatelor sunt doar parte din razboiul drogurilor. (CNN)
  • Sper ca electoratul polonez nu se va lasa pacalit de propaganda ieftina, nationalista… In 2011, sa acuzi Germania de imperialism, dupa ce jumatate din Europa traieste din bani sau investitii germane, cred ca e aproape de blasfemie. Intotdeauna vedem paiul din ochiul altuia, niciodata parul din ochiul nostru!  “Law and Justice Party” – cum de nu s-a gandit nimeni din Romania sa puna un astfel de nume unui partid? Domnul Vadim Tudor, ce “Romania Mare”? Nu e un nume mai bun atunci cand vrei sa organizezi executii pe stadioane? Hai, ca acum avem Arena Nationala, Cluj Arena… (DW)
  • Vreau! Cand se lanseaza? Wii a ramas destul de mult in urma, japonezii ar trebui sa faca ceva si asta cat de repede! (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published.