iOS 5.1

iOS 5.1

Să vedem ce zice Apple că ar face (am ales doar acele modificări pentru iPhone  şi care au sens pentru România, mă gândesc că nu vă interesează că există support pentru limba japoneză pentru Siri, nu?):

 •  – poţi să ştergi fotografii din Photo Stream
 •  – icon-ul pentru cameră e vizibil pe Lock Screen, chiar lângă celebrul “slide to unlock”
 •  – “camera face detection” se aplică pentru mai multe feţe (toate, zic ei)
 •  – unele bug-uri care “secau” bateria au fost rezolvate
 •  – s-a rezolvat şi o problemă legată de pierderea semnalului audio în cazul apelurilor iniţiate (n-am sesizat-o vreodată).

Cel mai tare mă încântă cele două îmbunătăţiri legate de camera foto. Să vedem cum se comportă şi bateria, deşi nu mă aştept la vreo revoluţie…

 Sursa foto: Apple.

LE: Alex Ursa îmi zice că a aparut şi butonul de switch-off 3G pe 4S. Eu îl aveam pe 4, iar pe 4S n-am făcut update-ul. Încă… 😀

4 thoughts on “iOS 5.1

 1. Am urmarit aparitia noului gadged, noul iPad. Dezamagitor. Acum e mai clar ca niciodata ca Apple a ajuns unde a ajuns numai prin viziunea lui Jobs.
  Daca nu o sa isi revina si sa lanseze niste chestii cu adevarat uimitoare, in 5 ani o sa intrebam: Apple, cine-i Apple? Si raspunsul va fi: firma aia care a disparut o data cu fondatorul ei!

 2. De ce zici asta? Ecranul ăla e cea mai tare îmbunătăţire pe care puteau să o mai facă. Pe noi nu ne afectează îmbunătăţirile antenei, probabil că preţul mare nu ar fi justificat şi în Europa. Dar nu e vina lor. Ce puteau să îi pună în plus?

 3. da, mare dezamăgire, într-adevăr. așa ca iPhone 4S care s-a vândut ca pâinea caldă?!
  Nu poți să te aștepți la revoluții tehnologice în fiecare an și nici să nu actualizezi un telefon ani de zile pentru că nu ai nimic nou de adăugat. de vreme ce ei lansează câte un iPhone și un iPad pe an e de așteptat să fie și ani doar cu „incremental updates”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *