Le fabuleux destin d’Alexandru N.

Le fabuleux destin d’Alexandru N.

Se spune ca oamenii destepti nu ies in fata.

Rectific!

Baietii destepti stau in spate. Acolo, dupa geamurile infoliate ale unor masini care nu-s chiar limuzine, dar nici pentru orice palmas. Savurandu-si cognac-ul si trabucul (evident, ma joc cu cuvintele, ca sa fie mai puternic impactul), dau indicatii soferilor mai bine decat cel mai performat GPS. Dar nu la “spatele” ala ma refeream. Ci la lipsa completa a mediatizarii lor. Asta inseamna “spate”. Daca esti prea fudul si iesi in fata, se autosesizeaza cine NU trebuie. Ma rog, poate ca a cheltuit prea mult si n-a virat cat trebuie; si asta a deranjat pe unii, pe altii.

Sunt oameni care ar putea, foarte bine, trece drept Isus. Numai ca n-a inmultit nici painile si nici n-a facut din apa, vin. Doar a reusit ca, din venituri de aproape un milion de lei, sa aiba cheltuieli de zece milioane. Asta in conditiile in care tu, calator anonim pe caile ferate din tara asta, ai injurat ca n-ai ajuns la timp, ca ai stat in miros de urina, ca ai murit de frig/cald pentru ca aerul conditionat era, de fapt, conditionat de vremea de afara!

Cred ca nu mai e cazul sa dau detalii.

Doar stau si ma intreb: unde a gresit omul asta de s-a dat de gol?

PS: Puiu Popoviciu. Pentru cati dintre voi mai “rings a bell”? Si asta ca a avut omul ghinion, altfel nu auzeam niciodata de el.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.