Marketing inteligent

Marketing inteligent

Am (sau am avut) în casă o mulțime de aparate care merg pe baterii. Aparat de ras, trimmer, periuțe de dinți, lanterne, ceasuri de masă, walkman-ul sau aparate foto… Dacă produsul nu-i o chinezărie de doi lei (la propriu), atunci ar trebui să ai și o baterie inclusă în pachet. Constatarea mea: majoritatea aveau în pachetul inițial baterii Duracell.  Baterii care au ținut foarte mult. Așa că le-am înlocuit cu alte baterii. Tot Duracell.

Ideea, pe cât de simplă, pe atât de bună, implică unele costuri (preţul produsului nu trebuie să fie modificat, deci nu ai cum să îţi scoţi banii pe bateriile incluse). Dar dacă priveşti în perspectivă…

Cu timpul, am renunțat să mai folosesc bateriile simple. Sunt mai ieftine decât acumulatorii doar dacă te gândești la achiziția inițială. Pe piață poți să găsești foarte multe mărci. Eu am acumulatori cumpărați de… nici nu mai știu când. Și încă mai funcționează. Nu sunt neapărat Duracell. De fapt, nu am niciunul. Dar când o să mă lase cei de acum, știu ce o să îmi iau.

Sursa foto: aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.