„Sifon”

„Sifon”

„Sifon”. Am citit pentru prima dată acest cuvânt în presă (extras din convorbirile unor interlopi) cu vreo trei săptămâni în urmă. Avea sensul de turnător, în jargonul străzii.

Iată o știre de asăzi:

„Doua masini noi, absolut identice, dar si cu acelasi numar de inmatriculare au fost gasite parcate in Sectorul 1 al Capitalei.”

Și partea interesantă din articol:

„Un trecator a crezut aseara ca vede dublu, atunci cand a observat doua masini identice, cu acelasi numar de inmatriculare, pe strada Nicolae Titulescu.

“Am trecut pe strada si am vazut doua masini cu acelasi numar de inmatriculare. Acelasi model, aceeasi culoare, parcate la 4-5 masini distanta…, sunt modele noi, scoase din fabrica.”

Initial, a crezut ca-i o greseala. Repede si-a dat seama insa ca este ceva suspect la mijloc si a sunat la politie.”

Eu nu știu ce aș fi făcut în locul celui de mai sus. Mai mult ca sigur, n-aș fi observat, dar, și în cazul în care aș fi făcut-o, am mari îndoieli că aș fi sunat la Poliție. Știu că m-aș lega la cap fără să mă doară, așa că… Nu sunt mândru de asta, dar nici nu vreau să fac pe ipocritul. Însă a fost cineva care a avut prezența de spirit și suficientă conștință civică să o facă. Din punctul meu de vedere, omul merită toată stimă. Jos pălăria!

Dar hai să vedem ce cred unii comentatori:

Screen Shot 2013-03-23 at 7.06.42 PM

Nu prea mai am ce să comentez aici… Din păcate, orice aș spune, ar fi inutil. Pot doar să sper că-i numărăm pe degete pe cei care gândesc așa. Dar cred că și să sper la așa ceva e inutil.

Sursa: Știrile ProTV.

3 thoughts on “„Sifon”

  1. Este o ura de inteles la adresa statului care ne asupreste cu taxe samd. Din pacate, in cazul asta, cei care ar avea mai mult de pierdut sunt cetatenii care ar avea de a face cu un accident cu asa o masina. Acum e lovita, peste o ora este bine, multumesc, in parcare.
    Insa, dupa cum stim foarte bine, chestia asta nu mi se intampla TOCMAI mie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *