Episodul 33

Episodul 33

Este evident că Belarus e una dintre democrațiile stabile din Europa. Ba chiar prea stabile… Guvernul britanic e prea orb să vadă acest lucru, de aia au acordat azil politic liderului opoziției, Andrei Sannikov. (Reuters)

81% dintre catalani și-ar dori un referendum. Nu suspendă Regele, vor independență. Pentru care ar vota 53% dintre ei… (Reuters)

Cea mai proastă companie aeriană din lume vine din Republica Populară Democrată Coreeană. Nici siteul companiei nu-i mai demn de laudă. Deși sunt doar câteva destinații, se pare că a rezerva un loc e aproape imposibil. Și probabil că are mai puțini unici decât mine… (CNN)

Surprinzător, există opozanți ai progresului cu orice preț în China. Și sunt localnici. (BBC)

„Nu lăsa toate informațiile despre tine pe un site în care nu ai încredere!”  e declarația șefului Internet Security a Cabinetului Britanic. (BBC)

Nu e prima dată când afirm că Polonia e un exemplu pe care ar trebui să îl urmăm. Dar cred că e mult prea greu să o facem. Gândiți-vă la Valea Jiului (și nu doar în Hunedoara, ci și în Gorj) și la orice altă exploatare de cărbuni. Și apoi citiți articolul acesta despre Katowice. (DW)

Software-ul aduce în continuare bani, SAP estimează peste cinci miliarde de euro profit. Și vrea să devină liderul mondial atunci când se discută despre „cloud-based business networks”. (DW)

Sursa foto: Reuters.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *