Episodul 7

Episodul 7

  • Sa incepem cu o stire despre Romania. E mai veche, nu-i chiar de saptamana asta. Dar cum autoritatile de la Bucuresti au tinut mortis sa re-afirme ca nu exista si nu au existat inchisori CIA pe teritoriul national… (CNN)
  • Egiptul (Cairo, mai exact) iese din nou in strada, temandu-se ca revolutia este furata. Parca am trait si noi asa ceva… acum 20 de ani? Va mai aduceti aminte? Sa speram ca in Egipt nu sunt mineri. (CNN)
  • Despre conflictul Apple – Samsung din Germania s-a mai vorbit si nu reprezinta ceva nou. Decizia unui tribunal din Dusseldorf de a interzice vinzarea Galaxy Tab vine ca un mesaj adresat producatorilor auto asiatici (in special din India si China) care au de gand sa “imprumute” tehnologia europeana (germana, mai exact) fara a cere voie si mai ales… fara a plati drepturi. (DW)
  • Probleme in fuziunea VW – Porsche. O sa mai asteptam, macar un an, pana Ferdinand Piech va conduce, in acelasi timp, cele doua mari companii. (DW)
  • USA-Europe 1-0 in meciul Business Intelligence. SAP AG a cazut la intelegere cu Oracle si ii va plati acesteia din urma aproape $300 milioane. (Reuters)
  • Lacoste considera ca i se face publicitate negativa prin asocierea cu norvegianul care aruncat in aer o cladire guvernamentala si apoi a executat cu sange rece zeci de compatrioti. Asta in conditiile in care brandurile din aceasta industrie refuza sa raspunda acuzatiilor aduse cu privire la conditiile de munca extrem de proaste din fabricile asiatice. (BBC)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *