Hands-On New iPad

Hands-On New iPad

N-am de gând să iau momentul de glorie al celor care chiar știu să facă un review (și nici vorbă să fiu ironic)…

Am noul iPad de vreo două luni. Din chiar ziua lansării lui în România, ca să fiu mai exact. M-am jucat, am navigat pe internet, am citit câteva reviste, am ascultat muzică, m-am uitat un pic pe youtube… Nu l-am umplut de aplicații, că nu pentru asta l-am luat. L-am luat ca o extensie a laptop-ului, pentru că n-am de gând să-l car chiar peste tot cu mine. Mai exact, ca pe un ultra-ultra-portabil. Dar care-mi prinde bine și prin casă.

Dincolo de faptul că e ceva fascinant (n-am mai avut o tabletă până acum, m-am jucat pe ele prin show-room-uri și cam atât, deci n-aș avea cum să fac o comparație cu altceva), dincolo de faptul că și aici Apple n-a lăsat nimic la voia întâmplării – vorbesc de design, dar și de ce are înăuntru, am o singură problemă cu el: mă înnebunește că trebuie să îi curăț ecranul de fiecare dată când îl folosesc. Oricât de curat aș fi pe mâini (și sunt aprope suferind de Obsessive–Compulsive disorder), tot las urme!

Și atunci nu înțeleg de ce se mai chinuie săracii ingineri (sau ce or fi) să scoată un atât de performant ecran, în condițiile în care în două minute, dacă nu stai cu servețelul special pe el, s-a dus naiba tot „Breakthrough Retina Display”-ul!

A… Și nici n-am scris pe blog de pe el.

Sursa foto: Apple.com.

7 thoughts on “Hands-On New iPad

 1. Hai mai! Las-o naiba de treabă! 🙂 Am auzit şi de alea, dar nici chiar aşa, că doar nu umblăm cu o operă de artă.

 2. Am iPad 2 de o jumate de an si NU i-am pus tipla, chiar si cu urme pe el este foarte frumos si nu am nici o problema sa il tin patat cu ampreentele mele.
  In schimb, am o husa care are interiorul din piele de caprioara si se sterge singur in geanta 🙂

  Am scris acest comment ca sa va incurajez sa nu puneti tipla, este odioasa, multmai fumos se misca fara tipla si se vede mult mai frumos.

  Cred ca o husa este mult mai buna ca protectie decat tipla 🙂

  Va doresc distractie placuta tuturor pe iPad!

 3. @Iulian: Știu că-i mult mai frumos fără… încă n-am pus nimic pe el. Cu husa ai dreptate, am avut una pentru telefon, îl ștergea perfect.
  Mulțumesc pentru sfat! O să caut și eu una. Și dacă nu-i prea scumpă, poate îmi iau și eu.
  @Mece: Te aude WWF și ai pus-o!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *