Azi nu vă faceţi norma

Azi nu vă faceţi norma

Ai cam trei, patru centimetri de zăpadă. Pe carosabil. Cel puţin. Asta pe drumurile care ies din oraş, adică un fel de şosele express. În oraş, dezastru. Adică nu se pune problema să o calci prea tare. Doar dacă nu eşti în toate minţile, mergi cu o viteză de peste 60 km/h. Cum o fi prin judeţ, nu e prea greu să îţi imaginezi, în condiţiile în care ninge de vreo 14 ore.

Şi atunci… ce naiba caută radarele pe străzi???

Sursa foto: Tion.ro.

4 thoughts on “Azi nu vă faceţi norma

  1. Cineva mi-a povestit despre altcineva care pretinde a ca venit de la Caransebes la Timisoara si a avut si 100 km/h. Daca e adevarat, de aia trebuie radare pe sosele.

  2. A si ajuns la Timisoara?
    As dubla amenzile pe vremea asta! Pana acum, de cand cu zapada asta, am asistat live la trei incidente (minore, e drept, dar sigur vor ajunge in service-uri cu masinile). In nici doua saptamani. Si eu nu merg cine stie cat cu masina. Doar strictul necesar.

  3. Cica a si ajuns in Timisoara. Eu pana acum nu am asistat la asa ceva, desi in fiecare zi merg cel putin 20 de km si am si camera pe masina. Bag de seama ca nu ma plimb prin partea periculoasa a orasului 😉

  4. Ultimul, nu mai tarziu de dimineata asta. In sensul giratoriu Michelangelo. Pe trecere…
    Frana, frana… buf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *