Bicicleta Rosie

Bicicleta Rosie

Am castigat-o!

zoso.ro si arhiblog.ro mi-au dat sarcini bune si se pare ca mi-au si purtat noroc. Problema mea e ca sunt in Timisoara si sunt foarte mici sanse (de fapt, nule) sa ajung la sambata la Bucuresti din motive personale si bine-intemeiate.

Asa ca ii rog pe bloggerii  ce au initiat acest concurs sa ma ajute si sa mearga ei (unul dintre ei, oricare) in Parcul Izvor, sa dea si o tura cu ea prin Parcul Izvor si, cel mai important, sa o faca cadou unui copil ce nu si-o permite. Ii las pe ei sa faca alegerea, sunt convins ca vor face una buna.  Cetin, Vali, Cristian, Sebastian, Cabral si cei din spatele BikeWalk.ro, Ariel si Iulian? Ma ajutati?

Va multumesc!

LE: am vazut la camionagiu.ro si repede, s-o fac si eu (Camionagiule, merci si tie!). Am castigat cu posturile astea doua:

https://chera.ro/biped-deci-logic-bicicleta/

https://chera.ro/la-scoala/

One thought on “Bicicleta Rosie

 1. Buna Cosmin!

  Felicitari pentru frumoasele articole pe care le-ai scris despre bicicleta, felicitari pentru ca ai castigat-o si mai ales felicitari pentru frumosul gest de a o face cadou…fie ca puteai veni sau nu in Bucuresti.
  Eu inca nu am blog, am participat la concursul unde erau puse la bataie 300 de biciclete de la Coca-Cola si m-am rugat sa am noroc la tragere dar n-am avut (au participat vreo 10.000 de persoane din toata tara) , am alergat zilnic prin tot Bucurestiul sa prind bicicleta pusa la bataie de cei de la PRO FM si n-am avut norocul sa o gasesc, iar cand am gasit-o azi, de fapt ieri ca e trecut de 12 noaptea , a luat-o un baiat in fata mea, mai putin de 2 minute m-au despartit de frumoasa bicicleta rosie, la Teatru National; imi jucau lacrimile in ochi ca unui copil mic , simteam ca mor de invidie si de tristete. Imi promisesem fetei mele ca vom avea si noi propria bicicleta si ca ne vom plimba prin parc , simteam ca e ziua norocoasa dupa atatea nereusite, mai fusesem aproape de ea, dar nu traisem sentimentul de a vedea cum cineva suna primul si pleaca acasa cu ea.
  Azi ma voi duce in parcul Izvor chiar daca n-am castigat una, sper macar sa prind una de inchiriat pentru a da o tura.
  Am vazut lume din orice colt al tarii care a castigat si nu vine sa si-o ridice, iar eu care nu am bicicleta, care mi-am dorit-o atat de mult si care stau in Bucuresti n-am avut noroc.
  Am vazut ca ai zis ca daca o vei castiga vrei sa i-o dai unui copil. Eu sunt un copil mai mare, am 26 de ani dar am o fetita de 4 ani jumate, iar din nefericire nu avem posibilitatea de a cumpara o bicicleta, traim 3 persoane dintr-un salariu de bugetar, acum am terminat si eu facultatea, ne bate la usa gradinita si sper ca din toamna sa fie mai bine, sa am si eu un serviciu si sa-i pot cumpara micutei mele ceva mai mult decat strictul necesar. Isi doreste o bicicleta si role, dar inca nu ii putem lua.
  Daca ai avea buna-vointa sa ne-o dai noua, ai face fericiti doi copii, pe mine si pe fata mea. Eu stiu sa pedalez de cand eram in scoala generala dar bicicleta mea a murit odata cu tatal meu.
  Pana voi reusi sa-i cumpar fetei mele o bicicleta de copii, imi doresc ca macar sa o pot plimba pe una mare.
  Daca ai citit acest mesaj iti multumesc mult pentru timpul acordat si iti doresc toate cele bune.

  Multa sanatate si o zi frumoasa si racoroasa!

  Cu drag,
  Valentina Bratosin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *