Cauză şi efect

Cauză şi efect

Duminică seara îmi trimite un prieten fotografia asta. Am mai văzut Luna așa doar pe web, surprinsă de camerele montate pe obiective specializate în urmărirea cerului.

Ce am facut eu ieri? (Bine, n-am făcut comanda doar văzând fotografia. Astronomia mă fascinează de când eram copil. Şi căutam extratereştrii cu lanterna. La propriu. Să  zicem că a fost picătura care a umplut paharul.)

Am comandat ăsta: Telescop Celestron Firstscope de la Emag.

Nu-i ceva profesionist, e mai mult o joacă. Adică e prima dată când o să pun mâna pe așa ceva. Și de aia nu m-am aruncat la un telescop  la care ar fi trebuit să meșteresc o jumătate de noapte, ca după aia să nu mă mai pot uita prin obiectiv de atât tremurat. Sper să ajungă până azi, așa cum au promis cei de la Emag.

Și pentru că mi-a plăcut atitudinea lor de la ultimele 3 achiziții, nu am cum să nu scriu și despre asta: am fost sunat de fiecare dată să mi se confirme comanda și să îmi spună că, în cazul în care vor fi probleme, voi fi re-sunat. Bine, mai au de recuperat pană suntem chit, după ce m-au lăsat să vin la ei în showroom pe o zăpadă de un metru…

Sursa foto: aici.

PS: Abia mâine mă joc cu telescopul… Ufff!

2 thoughts on “Cauză şi efect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *