Cel putin, asa cred eu!

Cel putin, asa cred eu!

Sunt nou in blogosfera, chiar foarte nou.

Dar asta nu inseamna ca nu pot avea pareri pertinente in unele domenii. Si opinii personale, oriunde! Nimeni si nimic nu ma impiedica sa imi spun parerea. Libertatea de expresie – si la asta se refera. Cu un plus: platesc pentru dreptul meu. Da, eu mi-am cumparat domeniul. E al meu! Atat timp cat respect legile vis-a-vis de continutul site-ului, fac ce vreau la mine pe site. Nu ma ascund dupa un profil anonim. Oriunde public un comment, o fac cu numele meu.

Si n-am pretentia ca detin adevarul absolut. Dar e ceea ce gandesc. Am dreptul la propria opinie! Ti se pare ca sunt prost? Nu ma citi. Sau spune-mi-o in fata. Corecteaza-ma atunci cand simti ca trebuie. Sunt indeajuns de tolerant sa iti accept argumentele. Injura-ma si o sa stiu ca atat poti. Nu ma deranjeaza. Fiecare avem limitele noastre.

Daca as vrea sa scriu ceva 100% professional, ar trebui sa scriu despre ceea ce fac zi de zi la lucru. Dar ar fi un site pay-per-answer pentru ca o astfel de informatie nu se da gratis. In acel domeniul sunt expert. Si orice fac acolo, o fac pentru ca imi aduce bani.

Aici scriu doar din placere! Si imi spun parerea. Ca si acest post, de altfel.

PS: da, are legatura cu discutiile de ieri de pe Twitter si din blogosfera. Dar nu se refera la niciuna din parti, in mod special!

 

 

2 thoughts on “Cel putin, asa cred eu!

  1. Dar cin’ te-a suparat draga Cosmin.
    Scrii foarte bine si frumos. Numai ca trebuie sa ai si putina rabdare astfel incat sa ai comentarii…..cred eu.Opinia mea.:)
    Si sunt de acord cu ce-ai scris la articolul acesta.
    Keep this way!:)

  2. Merci de vizita si de comment!
    🙂 Nu m-a suparat nimeni! Asa am vazut eu lucrurile dupa tot taraboiul de ieri cu “hater”-ii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *