Episodul 14

Episodul 14

  • Am vrea sa țină o săptămână, nu? Ce dacă acum avem pe telefon tehnologia de pe USS Enterprise, noi tot cât la Nokia 5110 am vrea să avem autonomia. Bine, acum cred ca e un bug, dar și dacă n-ar fi, tot mi se pare ciudat să ne plângem că pe un telefon din anul 2011 nu putem sa butonăm neîncetat 24 de ore… (CNN)
  • Dacă săptămînă trecută coboram sub pământ cu orașele (in Mexic), iată că acum ajungem la nivelul penthouse-urilor. Dar nu e ceea ce credeți. Nu cred că și-ar dori cineva să locuiască acolo. Hong Kong, altfel decât îl știm… (CNN)
  • Polonia ia o masură oarecum stranie, dar cred că gestionarea foarte bună a crizei a făcut posibilă aceasta inițiativă: relaxarea legilor privind imigrația și acordarea dreptului la muncă pe teritorul polonez. Aproximativ o jumătate de milion de imigranți vor primi acest drept. (DW)
  • După ce am vorbit de războiul fără soldați pe care Statele Unite îl văd ca fiind o alternativă a ceea ce se întâmplă azi pe fronturile de luptă, iată că un general de armată realizează că există  un pericol la fel de mare ca și terorismul: cyber-războiul. (Reuters)
  • Lumea asta a luat-o complet razna! Aproape 20.000 de lire pentru un dinte. Poate să fie el al lui Lennon sau al oricui, tot mi se pare o prostie fară margini! Și noi ne minunăm de disperații de la noi care merg să sărute moaștele… (BBC)

One thought on “Episodul 14

  1. Macar ca un 1100 😀
    Tot e bine ca se cere autonomie mai mare. In ritmul asta, in vreo cativa ani masinile vor fi electrice si vei putea pune in ele o baterie de aifon si una de nochia si ai rezolvat treaba! Iar de incarcat, cu un incarcator rapid, in 2 ore esti bun de drum. Ca sa nu mai pun la socoteala faptul ca poti sa iei vreo 20 de seturi de rezerva cu tine pe drum, sa le incarci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *