Episodul 6

Episodul 6

 • Bill Gates si Steve Jobs sunt, in prezent, geniile din IT Business. Mark Zuckerberg nu are ce cauta (cel putin in momentul asta) in poximitatea celor doi.  Dar vine cineva care bate (si nu timid) la usa. CEO-ul Google spune ca vrea sa aiba o afacere de 100 de miliarde de dolari pe an. VENIT! Nu valoarea actiunilor cotate la bursa! Daca reuseste asa ceva, jos palaria! (CNN, BBC)
 • Nu vad motivul pentru care SUA vor sa mai ramana inca 10 ani peste data stabilita a retragerii din Afghanistan desi costurile sunt imense. Oricum, motivele reale nu sunt expuse in niciun articol. Stirea ramane insa interesanta. (DW, Reuters)
 • Credeti ca avem probleme cu traficul? Hai sa ne uitam putin la chinezi. Beijing – aproape 5 milioane da masini pe strada!  Masuri luate pentru a elimina blocajele? Parcari excesiv de scumpe, interdictia de a achizitiona o masina…  Ce ziceti? O mai ducem rau? (BBC)
 • Inca un scandal in care e implicat Silvio Berlusconi! De data asta, a fost santajat de cineva. Dar, din nou, toata povestea pare a fi legata de sex. Omul asta chiar nu se poate abtine! (DW)

One thought on “Episodul 6

 1. 1. Zuckerberg este pe langa BG si SJ ca Ponta si Antonescu pe langa politicienii adevarati!
  2. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/afghanistan/7826782/US-discovers-1-trillion-in-untapped-mineral-deposits-in-Afghanistan.html
  3. Hai sa nu ne uitam acolo unde-i mai rau. Cand faci asta, te condamni la a ramane mereu in situatia in care esti, bazandu-te pe slaba consolare: las’ ca la altii e mai rau!
  4. SB este un smecheras, un marlan, ar face fata cu succes pe plaiurile dambovitene. Se mai indoieste careva ca italienii si romanii au origini comune?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *