Sunt încă aici

Sunt încă aici

Mai am încă blogul. Nu am mai scris de luni bune. Vreo patru. Deși au fost subiecte, chiar destule. Politică, în general. Dar cred ca am ajuns, din păcate, la un nivel de saturație care mă face deja imun la orice. Mai reușesc, cel mult, o frază, două, câteva pe Facebook sau un tweet. Ironice, multe. Sau răbufniri, restul. 

Se pare că nu atât de puternice încât să scriu aici… Și parcă nu mi-aș dori să scriu doar motivat de gânduri negative. Cam așa au fost ultimele postări aici. Dar nici nu aș renunța la ce blog. Am scris câțiva ani buni. Șapte, opt…  De toate. Acum l-am cam lăsat deoparte. Nu scriu forțat, nu pot să scriu doar să umplu pagini. Mai făceam asta la început, când eram destul de entuziasmat de ideea blogului. Am renunțat rapid la „blogging intensiv”. Că doar nu o făceam pentru bani, iar cantitatea nu-i tot timpul bună. Mai bine trei rânduri la șase luni, dacă rândurile sunt scrise cu sufletul. 

O să mai scriu. Dar nu azi, ci doar când o să am ceva de spus.

 

 

 

2 thoughts on “Sunt încă aici

  1. Eu n-am terminat de citit. Citesc intamplator, poate si de doua ori, acelasi text. Imi plac textele scurte, se incadreaza in timp. Asa ca, daca nu te costa ceva, mai tine blogul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *