Apple TV

Apple TV

Auzisem vag de Apple TV. Si, ca sa nu ma dau mare, am fost convins ca-i ceva canal TV over Internet Protocol. Astazi, citind despre iOS 5 (l-am instalat azi-noapte, nu m-am prea jucat cu el – yeah, right, mai am 35% din baterie de la 100%, pe la 9AM) si iCloud, am gasit si asta: AppleTV.  Nu sunt (neaparat) un sclav al televizorului, dar, de cand cu diagonalele astea imense, cu tehnologia LCD, LED, HD, Dolby Digital si asa mai departe, e pacat sa nu te uiti la unele filme sau emisiuni. Astazi, chiar daca tehnologia a ajuns foarte departe, ramane in continuare prohibitiva prin pret! Si parca n-as cheltui cat pentru un Logan pe niste aparate prin casa.

Asta a fost o introducere prin care vroiam sa va zic ca mi-ar placea un media-center sau ceva similar, dar complet wireless! Adica boxe fara fire, tv-tuner HD la fel, DVD/BlueRay player… toate, daca se poate, fara fire! Imi ajung cablurile de curent! Poate unele dintre cabluri nu se pot scoate. HDMI, sa zicem ca ar trebui sa ramana.

Si atunci, solutia e sa ai cat mai putine aparate in casa.  Iar daca preturile la Apple TV sunt aceleasi si in Romania, chiar ma bate gandul sa imi iau unul. Nu cred ca 5 dolari, cat ar costa inchirierea unui film, mi-ar dauna atat de grav bugetului! La cinema, tot pe acolo iesi. Mai mult, imi eliberez o groaza de spatiu, ocupat actualmente cu DVD-uri. Ca sa nu vorbesc de preturile absolut uriase la discurile BluRay!

Si am o luna sa ma uit la orice am inchiriat… Eu cred ca merita!

2 thoughts on “Apple TV

  1. Si pe mine ma batea gandul la un Apple TV pentru ca l-am vazut la un prieten. Poti sa il jailbreak-uiesti, poti sa il controlezi prin telefon in loc de telecomanda etc.

    Avantaj: e f mic, se misca bine, o gramada de programe – mai nou ai si NBA (daca te pasioneaza).
    Dezavantaj: Fara suport pt usb/dvd/cd

  2. Mie mi s-a parut ok faptul ca pot inchiria filme in format HD la preturi destul de accesilbile. Mi-ar placea sa existe si localizare (adica subtitrare) dar si daca nu exista asa ceva, nu e o problema. Inca n-am vazut “for real”, pana acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *