De ce sa o faci (degeaba)?

De ce sa o faci (degeaba)?

Nu cred ca trece o zi fara sa citesc sau sa vad o stire despre un om care si-a pus capat zilelor. Nu vreau sa fiu insensibil si nici sadic. Nu e cazul. Nu stau sa analizez de ce a facut-o – desi aici nu exista motivatie.

Oricine isi incheie socotelile cu viata in modul asta nu poate fi decat un egoist!

Dincolo de faptul ca ai irosit o viata, ca lasi in urma ta – pe langa durere – copiii, sotia/sotul fara un sprijin material si moral (chiar nu te gandesti ca nu i-ai lasat in puf, daca tu ai plecat din cauza greutatilor?)… de ce alegi sa iti faci praf trupul? Sunt sute, mii de oameni care se zbat si se lupta sa traiasca. Si poate asteapta (cat de trist suna, dar chiar asa e!) sa moara cineva ca sa poata ei sa mearga mai departe.

In Romania, eutanasia nu este permisa. Dar sunt convins ca poti gasi informatii. Sunt organizatii care se ocupa de ajutorarea persoanelor ce recurg la “moarte asistata”; ei o fac din alte motive, dar nu vad de ce nu s-ar implica si pentru tine. Cauta o astfel de organizatie, incearca sa te pui in contact cu spitalele ce cauta organe pentru operatii si fa ceva altruist: doneaza!

Poti chiar sa le vinzi! NU E LEGAL, dar nimeni nu o sa te mai acuze. Si lasi macar liniste materiala familiei.

De ce te gandesti numai la tine?

 

One thought on “De ce sa o faci (degeaba)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *