Episodul 1

Episodul 1

  • Atunci cand ne plangem de vremea de afara… ca-i prea cald, ca-i prea frig, ca bate vantul, sa ne amintim ca noi n-am avut niciodata asa ceva: historic rains kill at least 51 in South Korea.
  • Intre timp, vecinii din nord, apasati de lipsa alimentelor si in prag de colaps iminent, incep discutiile cu SUA in problema armelor nucleare. Un pas inainte in desfiintarea axei raului. Si un pas inainte spre un viitor mai cert. Mi-as dori sa mai avem doar grija centralelor atomice.
  • Dupa ultima lansare a unei navete spatiale NASA, iata ca se va renunta si la un alt proiect pe care multi l-au considerat primul pas spre colonizarea spatiului: Statia Spatiala Internationala va fi prabusita controlat in Oceanul Pacific spre sfarsitul deceniului 2.
  • O stire pe bbc.co.uk despre un roman. Stau si ma intreb daca e nebun sau geniu! A luat un Emmy, totusi.
  • Si o stire pentru cei ce se plangeau ca nu reusesc sa vizualizeze continut Flash pe iPhone: Skyfire anunta un browser care sa ruleze pe terminalele Apple, capabil sa o faca. Tin minte lansarea primului produs Skyfire. Dupa prezentare, credeai ca o sa schimbe intreaga lume a internetului mobil. N-a fost asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *