Ipocrizia la romani

Ipocrizia la romani

Orice lege ajunge in Parlamentul Romaniei inainte sa aiba puterea de a restrictiona/permite ceva. Inteleg ca acolo, proiectul de lege este expus, analizat, verificat si reverificat… in fine, cam tot ce trebuie facut cu o lege.
De ceva timp, Silviu Prigoana a tot incercat sa faca lobby unei legi, a adus-o chiar in fata votului. Din pacate, n-a trecut. Era un proiect de lege care incerca reglementarea unei activitati hulite de multi dintre romani. Mai ales de catre cei care ne reprezinta… Asa ca au spus un “NU” hotarat legalizarii prostitutiei!

Pentru ce sa-si bata ei capul cu astfel de lege? Ce avantaj ar avea cand, in orice moment, pot suna la un numar din ala de escort service si le vine fetita la hotel. Dar sa nu exageram. Poate ca 1% dintre cei ce-si fac veacul pe fotoliile confortabile ale Parlamentului au apelat la asa ceva. Poate ca nici nu ii intereseaza “pay-per-pleasure”…
Si atunci? De ce persista in a tine in afara legii o activitate care, asa interzisa cum e in prezent, e generatoare de coruptie (oricand poti vedea masini de politie oprite langa fete), generatoare de infractionalitate si, in niciun caz in ultimul rand, principala vinovata de transmiterea unui tip specific de boli?
Pentru ca sunt ipocriti! Si pentru ca nu vor sa ramana in istorie ca parlamentarii care au legiferat prostitutia.

Pacat! Nu realizeaza ca ar fi singura lege buna votata de Parlamentul Romaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *