Mentalitate

Mentalitate

Aţi văzut ştirea asta, nu?

Fără prea multe alte introduceri… Ăia care au filmat erau de ceva timp în maşina oprită. Şi chiar comentau că nu taie bine, că o să cadă copacul peste casă, că uite ce fraieri sunt Doreii de la Primărie.

Ce nu înţeleg eu e altceva: cât de complicat era să iasă din maşină şi să se ducă să-i tragă de mânecă pe amărâţii ăia care poate că n-au nicio treabă cu tăiatul copacilor şi care probabil că vor suporta într-un fel sau altul o parte din pagubă? Cât de greu era să iasă şi să le spună că legile fizicii se aplică şi în România, oricât de greu guvernabilă ar fi ţara asta…

Dar e mai uşor să stai pe margine, să priveşti, să comentezi şi, în final, să critici. Unde mai pui că rămâneau fără un material care să le aducă celebritatea…

Sursa foto: aici.

2 thoughts on “Mentalitate

  1. Ai si n-ai dreptate.
    Vorbind in general… ai dreptate, oamenii se implica foarte putin, nu au impulsul de a ajuta decat foarte tarziu. Insa asta se intampla si pentru ca noi… ne pricepem. Ne pricepem si nu acceptam sfaturi, stim deja, nu ne intereseaza alte pareri.
    Si-aici ajungem la partea unde nu cred ca ai dreptate… la cazu de fata. Astia din masina erau 2, cei care taiau copacul cati erau? Vreo 20?
    Pai tu iti inchipui ca cei 20 ar fi ascultat sfatul venit de la un ,,’nea” sau i-ar fi zis “Vezi-ti, bai nene, de treaba matale si lasa-ne sa ne-o facem pe-a noastra!”?

  2. Îţi mulţumesc pentru vizită, Cabral!
    Ştiu ce zici… Dar nici măcar n-au încercat, au stat în maşină şi au aşteptat finalul. Spre amuzamentul general.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *