Nu-i pacat?

Nu-i pacat?

Abia azi am vazut stirea asta in Tion.ro:  “Slalom printre sacii de gunoaie adunati de voluntarii Let’s Do It, Romania din Timis neridicati de RETIM“.

Niste oameni renunta la timpul lor liber si vor sa faca ceva pentru mediu. Se investesc bani, timp, bunavointa… Se curata unele zone. Si care e rezultatul? Sacii raman pe marginea drumului, la discretia boschetarilor si a cainilor vagabonzi si in bataia vantului sau a curentului facut de masinile care circula pe drumurile alea. Gunoaiele vor ajunge, in curand, inapoi pe camp…

Ce poti sa mai zici? Ca “Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n sac”, desi, de data asta, niste oameni chiar au bagat in saci (mizeria)?

Raman, inca o data, cu un gust amar. Si sper ca voluntarii sa nu se trezeasca cu vreo amenda, pentru ca au ocupat carosabilul cu sacii aia.

4 thoughts on “Nu-i pacat?

  1. Macar bine ca inca mai sunt sacii cu gunoi si nu s-au gasit idioti sa le imprastie (ca sincer ma astept la asta in Romania). E trist si revoltator ce se intampla.. si e si mai trist ca nu putem face nimic.

  2. Daca mai stau mult pe strada, mai mult ca sigur cineva/ceva o sa sparga sacii aia. Macar de curiozitate.

  3. Tocmai asta e problema. Niste oameni au facut ceva GRATIS! S-au oferit voluntari sa faca treaba pe care nu o fac autoritatile. Autoritatile ce fac? Nici macar nu sunt in stare sa duca la bun sfarsit ce i-ar fi costat niste sume imense. Rusine!

  4. Voluntarii au adunat mizeria in saci in mod voluntar. Primaria si RETIM-ul n-au fost voluntari. Aici e diferenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *