Nunta (aproape) pe plaja

Nunta (aproape) pe plaja

Am zis intr-un post de ieri de o nunta. Am vazut, de fapt, doua mirese. Una in Terracina, la hotelul in care am stat eu si a doua in Piazza di Spagna, in Roma. Dar nu era cu nunta dupa ea. Oricum, nici la prima nu intru in detalii. Dar surprins de unele, le-as zice aici.

Pana pe la 8 seara, totul cam ca pe la noi: restaurant aranjat dragut, pe o zona cu gazon niste mese. Afara,  bufet suedez (probabil ca si inauntru) si bere la un dozator tare simpatic, aveai impresia ca are peretii transparenti si ca e tot timpul plin cu bere.

In schimb, seara au inchiriat piscina si sa te tii acolo de chef!
Ce haine de gala, ce pantofi de fite! Toata lumea in costume de baie, desculti si cu pahare de plastic in mana (sa nu sparga ceva in care mai apoi sa-si taie tendoanele!). Ginerele avea o pelerina pe el de ziceai ca-i Batman iar mireasa era singura, parca, in costum alb. Ametiti doar atat cat trebuie ca sa se distreze – n-am vazut pe nimeni cazut pe jos de beat – mai vedeai din cand in cand invitati aruncandu-se in piscina dar nu sa se racoreasca. Nu se punea problema de racorit, nu erau mai mult de 20 grade Celsius. In aer si in apa.

Au adus o brazilianca (si un brazilian, dar cum ala era imbracat, nu l-a prea bagat nimeni in seama) si a iesit chiar bine. Nu am realizat care erau nasii, socrii si daca ala n-avea pelerina si ea slip/sutien albe nu prea aveam cum sa imi dau seama nici cine-s mirii.

La 12 fix s-a incheiat totul. Bine, ei programasera autobuze pentru invitati pe la 10, 10 jumatate. Dar n-a plecat niciunul. Si dupa ce soferii au asteptat cateva minute, au plecat fara pasageri.

A… si ascultau, printre altele, Alexandra Stan. Si mirele era din Spania.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *