Pe orizontală

Pe orizontală

Nu, nu vă gândiţi la ce nu trebuie.  Despre altceva vreau să scriu acum.

Ai un telefon. Un smartphone. Un produs Apple, să zicem. iPhone, că n-ai prea multe opţiuni. Ai dat o grămadă de bani pe el, chiar dacă nu l-ai luat liber de abonament. Dar na, ai un telefon ca lumea. Şi te gândeşti că ai scăpat de cheltuieli.

Ei bine, nici vorbă! Dacă mergi două rafturi mai departe de locul de unde ţi-ai ales telefonul, intri în raiul accesoriilor! Pe toate mi le-aş cumpăra! Suport pentru maşină? Add to basket! Bluetooth headset? Căşti HighFidelity? Da! Da! Add to basket! Folii de protecţie? Nici nu se mai pune problema. Husă de neopren-titan-kryptonite? Add it too! Dock-in station Henge? Of course! Sistem audio JBL sau Canton cu conexiune la iPhone? Să nu mai vorbim. Şi dacă nu mă credeţi, just google this (images): “iPhone accessories” şi apoi spuneţi-mi ce chestii de pe prima pagină nu v-aţi lua?

Cred ca nu e un singur accesoriu la care să nu mă gândesc cu jind: “l-aş cam vrea şi pe ăsta!”.  Dacă tragi linie după ce îţi închei socotelile cu un telefon vechi, ai mai băgat măcar un sfert din valoarea lui în… chestii.  Ţi se pare mult să dai pe telefon 600 de euro… că na, e o sumă. Dar ia adună tu tot ce ai mai luat după aceea pentru telefon. Şi mai vorbim…

Sursa foto: aici.

One thought on “Pe orizontală

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *