Resort in Romania

Resort in Romania

Sincer, eu nu stiam! Il gasiti aici: Phoenicia.

Am vazut saptamana trecuta reclama intr-o revista si apoi am cautat pe internet mai multe despre acest loc. Daca si plaja privata arata la fel de bine, nu vad de ce nu ar concura, de la egal la egal, cu resorturi similare din alte tari. Din cate stiu, nici in Turcia sau Egipt, turismul practicat in aceste conditii (all-inclusive) nu difera prea mult: stai 10 zile in acelasi loc si cam atat. Poate doar ca sunt ridicate intr-un perimetru mult mai mare. Dar nimeni nu pleaca sa se plimbe in afara acestuia. Si cred ca la noi e mai sigur. E putin mai ciudat cu mesele servite: micul dejun si pranzul… Dar la cum arata camerele (apartamente, de fapt), am cam putea inchide ochii si sa platim extra pentru cina.   (Sursa foto: aici.)

Dar mai sunt atat de multe de facut pana sa ajungem la normalitate. Si nu vorbesc numai de resortul acesta. De fapt, vorbesc de cu totul altceva. Daca bucurestenii si-ar face sepuku pana ajung la mare, ce sa mai zic eu din Timisoara? Avion direct nu cred ca exista, autostrazi… poate doar daca o iau prin Serbia si Bulgaria! Trenuri de mare viteza? Visez frumos…

PS: Nu, nu-i reclama. Si am scris doar uitandu-ma pe site-ul lor. Realitatea ar putea sa fie diferita. Daca stie cineva mai multe, shoot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *