Scurtissime (9)

Scurtissime (9)

  • Geme internetul românesc de câtă nedreptate e peste ocean, în cazul tânărului de culoare ucis de un polițist alb. Același internet care aruncă cu invective și abundă în trimiteri la Bug, Antonescu sau Hitler, atunci când e vorba de țigani. „Cioara” noastră e „nigger”-ul lor, dar cine să le explice. Statul represiv american trebuie pus la colț.
  • Liga I e imaginea cea mai bună a corupției din România. Oglinda, dar nu a societății, ci doar a celor care au ajuns cam prea sus pentru nivelul lor moral. Sau intelectual… Nu prea mai e nimic de zis. (foto via Robbiebm)B3TfppBCUAEwBIo
  • SIVECO e dispusă să prezinte, din nou, toate actele, în cazul unui alt scandal. Ultima dată n-a ieșit prea bine pentru ei, când au făcut asta. Păcat, compania avea o imagine foarte bună, cu un deceniu în urmă chiar cochetam cu angajarea acolo.
  • Nu cred că am auzit să fi fost cineva demis în accidentul de elicopter. Nu zic că e vina ministrului, dar totuși au murit opt oameni în acest accident, a fost unul extrem de grav. Comparativ, în Afganistan am pierdut 22 de oameni, în zece ani de conflict. DE CONFLICT!
  • Încă nu ne-a luat iarna prin surprindere…

2 thoughts on “Scurtissime (9)

  1. Cioara noastră ca cioara noastră, dar (1) la noi nu se împușcă ciori pe bandă rulantă, ca la americani; (2) dacă asta s-ar întâmpla, cu toată justiția noastră debilă, nu știu dacă milițienii asasini ar fi întotdeauna achitați în instanță (dacă ajung acolo). Acest grand jury a fost pe post de „NUP”, dar decizia a aparținut „poporului”, nu judecătorului. Cu atât mai grav dacă „poporul american” dă „license to kill unarmed young niggers” forțelor „de ordine”. E total inacceptabil. America are pușcăriile pline de infractori care au comis fapte non-violente, dar nici unul din sutele de polițiști asasini n-a ajuns vreodată la pârnaie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *