Stiri nebagate in seama

Stiri nebagate in seama

Am gasit doua stiri:

  • China practica, in continuare, cenzura! Ajutati si de contextul international (tragedia din Norvegia a luat fata oricarei alte stiri), au incercat sa ascunda un accident feroviar – un tren de mare viteza (bullet train) a deraiat si doua vagoane au cazut de pe un pod in estul provinciei Zhejiang. Daca luam in considerare eforturile regimului de la Beijing de a-si promova produsele peste tot in lume, strategia e de inteles. Nimeni n-a vazut nimic, n-a auzit nimic!  Mai multe, aici: Reuters.
  • A doua stire e, din pacate, tot una trista: un copil de 8 ani a fost spanzurat in Afghanistan dupa ce tatal sau, un ofiter de politie a refuzat o cerere a unor militanti (posibil talibani). Via CNN.

Nici canalele profesioniste de stiri nu prea mai au altfel de stiri. Eu m-am oprit dupa cele doua.

Totul a inceput de la fraza asta: “Tonight the streets are filled with love” rostita de Haakon, Printul Mostenitor al Norvegiei, in fata a peste 100.000 de oameni ce aveau in maini trandafiri albi si rosii.

 

One thought on “Stiri nebagate in seama

  1. Le-am vazut si eu. In o stire despre chinezi se mentiona ca accidentul se intamplase pe la inceputul lui iulie.
    Iar copilul acela a fost spanzurat pentru o masina. E mai scumpa o masina? Sau e vorba de un principiu… pana unde mergem cu sacrificiile?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *