Cumpar Ferrari cu optiunea Pachet “Drumuri Grele”

Cumpar Ferrari cu optiunea Pachet “Drumuri Grele”

Am citit ca zece romani si-au facut  comanda la un Ferrari 458 Spider. Si asta era statistica inainte ca masina sa fie lansata oficial la Frankfurt. Poate nu inteleg eu comportamentul consumatorist pe segmentul de lux. Sau cum s-o fi chemand in cazul acesta. Mai citeam si la Zoso despre un alt tip de comportament: iti iei o limuzina, iar soferul profesionist, cel care ar trebui sa te duca acolo unde vrei tu, ramane in urma ta, pedaland pe bicicleta, pentru ca tu crezi ca iti sta bine la volanul unui Bentley sau  Rolls-Royce, decat pe bancheta din spate.
E clar ca la Ferrari nu se aplica aceeasi regula, ca e o masina pe care ti-o cumperi ca sa o conduci. Nu incerc sa-i acuz (“sa-i infierez cu manie proletara”, ca sa ma joc de-a limbajul de lemn…) pe cei ce isi fac asemenea achizitii! E treaba lor ce fac cu banii. Dar nu pot sa nu ma gandesc ca, in orice oras din tara asta ai trai, o astfel de masina e chinuita inca de la iesirea din reprezentanta! Si cum (din cate stiu, de pe pagina oficiala a producatorului italian) in Romania nu exista alta reprezentanta decat cea din Bucuresti, sunt mai mult decat curios cum vine un timisorean cu asa masina pe drumurile noastre?

De ce iti iei o astfel de masina, daca nu te poti bucura de caii aia putere de sub capota?

Doar pentru imagine? Ia-ti un tanc, atunci! Si poti fi sigur ca o sa te faci remarcat, atunci cand iesi la o plimbare pe Dorobanti!

Sursa foto: aici.

2 thoughts on “Cumpar Ferrari cu optiunea Pachet “Drumuri Grele”

  1. Aici se pretează un banc.
    Când nemții au văzut lansarea daciei duster au spus:
    „Românul ar inventa orice numai să nu repare drumurile” :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *