Întrebări fără niciun sens

Întrebări fără niciun sens

Nu că aş vrea să mă iau de inteligenţa unor reporteri TV (sunt prea multe dovezi că n-am de ce să o fac), dar sunt şocat de prea multe ori de câte o întrebare de a lor. Bine, ei respectă anumite tipare. Iar eu, fără studii în domeniu, ar cam trebui să mă abţin. Numai că, remarca mea nu are nicio legătură cu jurnalismul. Are cu logica…

Cum să întrebi pe cineva care e acuzat (sau doar cercetat) de fapte de natură penală (în speţă, infracţiuni economice), ce crede despre toate astea şi dacă se consideră vinovat.

Păi ce Dumnezeu să-ţi spună? Că “DA!”???  Că se bucură că a fost prins, că aşa s-au limitat proporţiile jafului? Că le mulţumeşte organelor de urmărire pentru profesionalism? Că așteaptă o pedeapsă pe măsură?

Întrebarea asta e la fel de stupidă ca cea pe care (probabil) tot reporterii ăia o aruncă la plictiseală sau în lipsă de altceva celor care sunt încă în şoc şi nu realizează că le-a murit cineva drag: “Şi? Ce simţiţi acum când…”

Simt că aş arunca televizorul pe geam! Doar că ştiu că nu sunteţi şi voi înăuntru şi că l-aş arunca degeaba. Şi mai am şi o baghetă magică şi pot scăpa uşor de voi! Trebuie doar să fiu sigur că schimb la timp bateriile!

Cartoon Network, here I come! 

Sursa foto: aici.

5 thoughts on “Întrebări fără niciun sens

  1. Sincer, cred ca sunt pur si simplu inepti, sau sunt obligati sa puna intrebari stupide. Acesta e unul din motivele pentru care nu prea ma mai uit la TV..
    Din aceeasi cateogorie: “Va pare rau pentru ce ati facut?”

  2. Vreau sa multumesc justitiei ca a pus capat furtului meu. Eu voiam sa ma las de mult, da’ eram precun un dependent de heroina. Dimineata ma trezeam cu ganduri bune, de curatenie, dar pe la pranz simteam asa o mancarime in palma si in degete, incat trebuia sa fur ceva. Insa, din fericire, politia si procurorii au reusit sa puna capat activitatii mele infractionale.
    N-ar suna fain?!

  3. A doua zi ar aparea stiri de genul: socant! X si-a recunoscut vina! E sub impactul deciziei judecatorilor. Stati cu noi sa urmariti firul evenimentelor :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *