Ţigara electronică

Ţigara electronică

Nu, nu e reclamă. E doar ceva de care mi-am amintit când am primit un email corporate…

Acum vreo două luni, la intrarea in avion (pe Domodedovo, dar într-un avion Lufthansa) am auzit pe cel din spatele meu întrebând stewardul dacă îi este permis să fumeze ţigara electronică pe durata zborului. Răspunsul a fost unul afirmativ. Sincer, m-a cam mirat acest răspuns… Nu ştiu prea multe despre această ţigară, îmi închipui că nu se aprinde – că nu arde, mai exact. Dar ştie cineva cât de nocivă e pentru cel care o utilizează (cred că e termenul cel mai apropiat de realitate, că, practic, nu “fumează”) sau cât de nocivă e pentru cei din jurul lui?

Apropo… voi aţi folosit vreodată aşa ceva?

Sursa foto: aici.

 

One thought on “Ţigara electronică

  1. Produce doar aburi. Nicotina se pune in un recipient care este incalzit de tigara si aburii respectivi ii tragi in piept. Se elimina gudronul si celelalte nspe mii de substante nocive din tigara.
    Daca este sanatos sau nu, eu nu stiu. Am citit undeva ca un medic s-a pronuntat a fi rezervat in aceasta privinta pentru ca, zicea el, inca nu s-au facut studii suficiente. Ar putea fi ok sau nu. Om vedea pe viitor, de la cei care folosesc asa ceva!

    PS. Eu nu folosesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *