Mesterul Manole

Mesterul Manole

Am surprins imaginea asta in Timisoara. Cazul n-are cum sa fie singular. Si realizez ca tot ceea ce am vazut pe site-uri gen 9gag.com sunt si ele reale. Cum sa lucrezi asa? Cum e posibil sa nu dai doi bani pe siguranta ta? Pot sa bag mana in foc ca nu l-a pus patronul sa-si faca singur “schela” aia!

Poate ca inaltimea nu e chiar atat de mare incat sa-i puna viata in pericol. Dar nici nu cred ca, dupa o cazatura de acolo, s-ar ridica imediat si s-ar apuca iar de treaba!

Mai prind cateodata pe Discovery Channel reportaje despre constructiile facute peste tot in lume si, fara sa fiu de specialitate, imi dau seama ca si in acest domeniu suntem martorii unui progres fara precedent. Dar cand revad poza asta, stau si ma intreb daca nu cumva Romania e o tara de pe alta planeta?

 

6 thoughts on “Mesterul Manole

  1. N-ai vazut nimic pana nu prinzi intr-o zi o montare de termopan pe un balcon pe la et. 3-4. 🙂 Eu am vazut deja vreo 3, mi s-a facut pielea de gasca.

  2. I-am vazut pe cei ce faceau mansarda unui bloc pe Martirilor… M-au lasat picioarele dupa primele trei secunde.

  3. Pai am vazut si eu (pe net), dar dupa cum arata in poze, tot de prin zona asta sunt… Zona ex-comunista.
    Asta nu-si repara singur casa, aici e problema. Era un angajat…
    Nu zic c-or fi numai si numai la noi. Ma gandesc ca peste rusi suntem. Sau peste bulgari. N-am fost pe la ei, dar asa am eu un feeling.

  4. Si la chinezi… in general la popoare pentru care siguranta individului nu conteaza, ca viata e ieftina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *