Nici prin cap nu mi-ar fi trecut!

Nici prin cap nu mi-ar fi trecut!

Am mai vorbit despre prostitutie pe blog. Si opinia mea e una “pro”, avand in vedere ca tot ce e interzis conduce la infractionalitate ridicata. Nu mai revin la subiect. Vreau doar sa evidentiez o informatie ce mi-a cazut sub ochi astazi: in doar sase tari europene prostitutia e legala!
Pana acum traiam cu impresia ca sunt putine tarile in care nu e legala. Ei bine, sunt in inferioritate absoluta! Austria, Elvetia, Germania, Letonia, Olanda, Turcia si Ungaria. Atat!
Nu ma mira prezenta in aceasta lista a  multor tari (Olanda, Ungaria), dar… TURCIA??? Chiar daca declarata laica prin constitutie, Turcia ramane o tara majoritar musulmana, cu un procent covarsitor: 99%!  Sau Coranul n-are nicio treaba cu asta? Eu cred ca are… si ca prostitutia e chiar interzisa cu desavarsire!

Turcia ramane un exemplu bipolar: negativ in lumea araba pentru aliantele mult prea nepotrivite (in special pentru prezenta in NATO) si pozitiv in Europa. Dar cat o sa mai reziste?

2 thoughts on “Nici prin cap nu mi-ar fi trecut!

  1. Turcia, de cand cu Erdogan, trece prin schimbari. Garantarea laicitatii Turciei a fost stabilita de Ataturk ca fiind responsabilitatea armatei. De la ultimele alegeri cand partidul laic a pierdut majoritatea, se produc schimbari. De exemplu una care poate parea frivola, dar spune multe, este disparitia topless-ului de pe plajele lor. In 2009 erau multe femei care practicau. Acum, ca tocmai ce m-am intors, nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *