O jucărie nouă – Sony SRS BTV25 Bluetooth Wireless Speakers

O jucărie nouă – Sony SRS BTV25 Bluetooth Wireless Speakers

Pentru că nu obișnuiesc să ascult muzică la un volum pe care să-l „aprecieze” și vecinii și pentru că urăsc firele prin casă (din păcate, nu am scăpat complet de ele) am căutat un sistem cât mai simplu, dar nu dock-in. Și nu Bose. Nu că n-ar fi bune, dar la cât costă, mă lipsesc de atâta calitate.

Am găsit repede ceva pe net, așa că m-am dus să și testez prin magazine, cu speranța că pot să le și încerc. Cum prea multe magazine nu sunt prin Timișoara, m-am dus în mall, la MediaGalaxy. Băieții de acolo m-au lăsat să ma joc pe toate gadget-urile de acolo, fără să mă deranjeze prea mult cu întrebări. M-am conectat la toate, le-am încercat și am ales. E simpatic, e simplu, foarte ușor de folosit și de conectat, nu ai nevoie de studii de specialitate pentru asta. Îl adaugi în listă pe telefon, tabletă sau laptop și gata, te-ai conectat. Mai are și o intrare audio pentru cablu, așa că l-am putut lega și la player-ul blu-ray și comut între ele doar apasând un buton. Nu distorsionează sunetul, nici măcar atunci când îl dai la maximul, iar cu volumul la un nivel mediu se aude foarte, foarte bine. Descoperi sunete pe care nu le-ai mai auzit până atunci într-o melodie.

Ar fi o mică remarcă, totuși. Orice boxă ar trebui testată într-un mediu similar locului în care vrei să îl instalezi. Și în cazul în care vorbim de una atât de mică. De data asta am fost norocos, chiar se aude mai bine acasă. Dar nu cred că la fel stă treaba atunci când vorbim de sisteme mari, 5.1 sau mai mult.

Sursa foto: aici. Pe link puteți să găsiți și un review puțin mai tehnic.

3 thoughts on “O jucărie nouă – Sony SRS BTV25 Bluetooth Wireless Speakers

  1. Nu mi se pare. Oricum, sunetul e doar pentru o cameră, adică nu faci discotecă… Chiar setat la maxim pe ambele device-uri, tot nu se aud pureci. Eu sunt foarte foarte multumit de cum se aude. Bine, nici n-am facut comparație cu Harman/Kardon :))
    L-am găsit cu o reducere destul de bună, 450 în magazin față de 520 online. Lei, bineînțeles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *