Să închidem, încă o dată, ochii

Să închidem, încă o dată, ochii

Facts:

  • 1. Tomograful achiziţionat din bani publici pentru Spitalul (Judeţean) Tulcea a fost instalat, dar nu a fost pus in funcţiune, invocându-se diverse motive
  • 2. Un al doilea tomograf este funcţional în Tulcea, într-o clinică privată – Mercado
  • 3. Din declaraţia (oficială) de interese a directorului Spitalului Judeţean Tulcea  reiese că acesta este acţionar la Mercado – o găsiţi aici, informaţia e pe pagina 3, un extras aveţi mai jos:

Şi acum… nu cred că trebuie să ai IQ-ul lui Einstein sau intuiţia lui Sherlock Holmes ca să te prinzi că ceva nu-i chiar în regulă în toată treaba asta. Dar să nu speculăm.

“Aveţi dovezi?” Nu! De unde să le am, că doar nu pot să demonstrez că directorul trage de timp şi încearcă să amâne cât mai mult momentul punerii în funcţiune! Dar nu zice nimeni să îl bagi în puşcărie. Doar să-l pui să aleagă între cele două: ordonator de credite la stat sau acţionar în mediul privat!

Lasă, mai bine, să aşteptăm să moară un om şi apoi să ne aruncăm toţi, ca şacalii, pe sistemul de sănătate, că-i aşa cum e. De fapt, nici nu ştiu cum e. Ştiu doar că, în foarte multe cazuri, e condus de cine nu trebuie!

Via ProTv, dar nu găsesc ştirea şi online ca să o pun aici…

Sursa foto: aici.

One thought on “Să închidem, încă o dată, ochii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *