Ce sa mai zic?

Ce sa mai zic?

Cati km sunt intre Lugoj si Timisoara? 50? Hai, maximum 60!

Nu stiu cat de strategica e ruta asta, dar daca tot te apuci de o treaba, nu iti faci de la inceput toate calculele? Ca stiu ca bani s-au dat la greu pe studiile alea de pre-fezabilitate, fezabilitate si pentru orice altceva mai era necesar. In mintea mea asta inseamna sa prevezi cam orice situatie ce ti-ar putea da peste cap proiectul si, fie te opresti si incerci alta ruta,  fie cauti solutii pentru problema!

Dar sa ajungi cu drumul la jumatate si sa iti dai seama ca tu nu ai luat in calcul totul, sa sistezi lucrarea, sa ajungi la tribunal ca sa expropriezi 500mp de pamant – nu e si cazul la portiunea de autostrada de mai sus dar il regasim in altele, sa ajungi sa iti dai seama ca nu mai ai cu cine sa lucrezi mai departe, mi se pare amatorism din partea celor ce au intocmit documentatia pentru proiect. Si nesimtire fata de banul public! Doar daca studiile s-au platit fara contraprestatie, ca asa era targul, si atunci e de inteles.

Nu imi da si mie cineva niste milioane bune de euro doar ca sa desenez in MS Paint peste niste harti pe care le-am copiat de pe GoogleMaps? Hai, ca promit sa umplu tara de autostrazi!

LE: Initial am scris Arad. Era vorba de Lugoj. Nu ca asta ar schimba ceva din ceea ce voiam sa zic. Oricare alta portiune de autostrada din Romania se regaseste in textul de mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *