Noapte bună!

Noapte bună!

Cam asta-i tot ce mai pot să urez celor care mâine merg la vot cu ură și cu dorință de răzbunare.
Celor care vor pune ștampila cu gândul că n-au reușit să-l dea jos pe Traian Băsescu în lunga vară a suspendării și care încă îl mai cred singurul vinovat și vor să-l pedepsească.
Celor care se lasă (se)duși de discursuri care abundă în clișee ca „patrie”, „demnitate”, „să nu mai stăm în geunchi”, „să arătăm cine suntem”, „neamestec în treburile interne”.
Celor care cred că banii vor putea să vină la nesfârșit pentru pensii, salarii, prime și premii, dar și pentru școli, spitale, drumuri, pentru că sacul nu are fund.
Celor care, după ce Europa ne-a deschis porțile, acum o arată cu degetul și îi fac reproșuri care ar concura cu succes alaturi de ce auzeam cu aproximativ un sfert de veac în urmă. Păcat, mare păcat că nu au putut să ne deschidă și ochii, nu doar porțile.
Celor care cred că Rusia ne va proteja mai bine decât cei pe care i-am așteptat atât să vină. Celor care cred că NATO e doar o joacă. Și încă una care ne costă prea mult.
Celor care vor aștepta supuși autocarele „democrației” pentru a mai vota odată, și încă o dată, și încă o dată pentru câțiva lei.
Celor care vor pune la greu ștampile acolo unde trebuie pe buletinele rămase, pierdute…

Celor care merg mâine la vot cu gândul schimbării, doar atât aș vrea să le mai spun: și schimbarea în rău e tot o schimbare.

Noapte bună, România! Oriunde te-ai afla…

Sursa foto: aici.

2 thoughts on “Noapte bună!

  1. Trista postare. Partea si mai trista e ca ma regasesc 100% in gandurile tale… somnul ratiunii naste monstri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *