Sper că eşti de acord

Sper că eşti de acord

Avem dreptul la libera exprimare garantat prin Constitutia Romaniei.

Si citez:

Libertatea de exprimare

Articolul 30

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.

(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.

(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.

(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.

(7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum si manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.

(8) Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţăpublică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.

Am incheiat citatul.

Incerc sa respect legea. Daca gresesc, o fac pe propria raspundere. Oricine e liber sa comenteze aici. Singura cenzura, din partea mea, se va aplica acelor comentarii care incita la violenta, au continut rasist, promoveaza discriminarea de orice fel sau folosesc un limbaj obscen. In rest, e opinia voastra, o respect si o public. Nu inseamna ca mi-o si asum. Adica… sunteti responsabili pentru comentariile voastre.

Articolele si fotografiile publicate pe acest blog pot fi preluate (partial sau integral) pe alte site-uri doar in conditiile in care sursa lor este mentionata in mod expres.

Daca sunteti de acord cu toate acestea, va multumesc, va doresc lectura placuta si spor la comentat!

Cosmin Chera