Vreau!

Vreau!

Peste tot pe unde ma plimb, daca exista un parc de distractii, incerc sa ajung acolo. Desi nu mai sunt la varsta la care sa gust cu nesat senzatiile tari, raman un copil cand e vorba de asa ceva. Ma dau in (aproape) toate masinariile alea, desi am frica de inaltime. Si nu conteaza daca-i cu roller-coasters sau daca-i AquaPark! E ceva absolut nebunesc sa te dai pe structurile duse la limita (de perceptie a) sigurantei. Imponderabilitate, 2G si poate chiar mai mult… greu sa gasesti cuvinte pentru ceea ce simti! De asta am si pus doua filmulete mai jos.


Va mai aduceti de parcurile de distractii de la noi? Alea cu doua, trei masinarii vechi de cand lumea, nesigure si ruginite?
Daca parcuri acvatice s-au mai construit si pe la noi (stiu macar doua, Bucuresti si Mamaia, dar n-am fost in niciunul), despre parcuri de distractie n-am prea auzit. E pacat.
Sunt convins ca ar fi pline tot timpul anului!

2 thoughts on “Vreau!

  1. Și eu m-aș da în orice roller-coaster. Îmi povestea unul dintre frații mei că în L.A. este un hotel care are un roller-coaster care îl înconjoară. Vreau și eu 🙂

  2. LA! Acolo-i paradisul Rollercoaster-urilor! Si Japonia sta bine la parcuri de distractie! Dar nici in Europa nu ducem lipsa! Doar ca-s un pic cam departe de noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *